Måndag 2012-05-14: Wagon of Hope-day!

Idag har vi spenderat merparten av dagen hos Wagon of Hope - vår nya partnerorganisation här nere i Mbekweni. Det var fantastiskt roligt att träffa Vuyani, Faadielah och Mukassa igen! Tillsammans med dem har vi gått igenom avtalet som ska skrivas under mellan våra respektive organisationer. Vi har också gått igenom projektmålen och budgeten för att diskutera húr vi ska lägga upp arbetet framöver. Det är fantastiskt roligt att jobba med en samarbetsorganisation som ger så mycket tillbaka och kommer med så kloka frågeställningar och synpunkter!

De kommande två dagarna ska vi nu träffa de grupper vi jobbar med för att tydligare planera aktiviteterna för de kommande två åren för respektive grupp. Därefter ska vi samla Network Committee - där alla grupperna finns representerade - för att fastställa någon slags riktlinjer för hur de ska jobba. Ska bli riktigt roligt att kicka igång allt nu!


Här är vi och de grupper vi jobbar med. Wagon of Hope är vår formella samarbetsorganisation, men förskoleforumet, pappagruppen, ungdomsgruppen och kvinnorgruppen är också med i samarbetet.

På eftermiddagen åkte vi förbi Life Fantastic - en förskola i Mbekweni som har ett utbyte med Höjdens förskola i Halmstad (läs mer lite längre ner i bloggen). Vi hade med oss teckningar från barnen på Höjden, och en tidningsartikel från Hallandsposten med reportage och bilder om utbytet. Ett trevligt återseende!

Nu lite fixande och trixande innan det blir kvällsmat!

//Kristin, Sven-Anders och John

Kommentarer
Postat av: Maggan

Härligt att läsa om bra samarbete. Jag är med och tänker på er alla. Hälsa!

2012-05-14 @ 19:15:09
Postat av: Birgitta J

Härligt att höra! Ska genast meddela Höjden!

2012-05-14 @ 22:11:11
Postat av: Catherine

Låter som en riktigt bra första dag! Följer er med spänning och nyfikenhet!

2012-05-14 @ 23:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0