Äntligen!

Så kom då beskedet till sist. Vi hade läst på hemsidan att Forums Syds arbetsutskott på fredagen (16/1) skulle diskutera de nedskärningar på anslaget som SIDA hade gjortt i sitt beslut för 2009. När man var klar skulle de projekt som skulle få förändringar meddelas via e-post omedelbart.
Catherine och jag träffades i Ljungby för att planera lite inför framtiden på fredag eftermiddag och då hade ännu inget hörts via hyberrymden. Så ringde Helene och sa att nu hade det kommit ett e-post från Åsa Nilsson, vår handläggre på Forum Syd. Attans! Catherine kopplade upp sin dator med viss bävan. Beskedet från Åsa var "- beslutet om bidrag som ni fått tidigare ligger fast. Avtalet kommer att skickas ut kommande vecka".
Dåså!  Efter lång väntan äntligen besked och ett positivt sådant. Nu gäller det att kavla upp armarna. Vi har tre års arbete framför oss och mycket ska göras. Vi satte genast igång med att förbereda nästa möte med projektgruppen och den anställning av koordinator som ska genomföras. Måndagen den 26 januari täffas vi igen och då ska vi förhoppningsvis kunna göra klart med planeringen för första halvåret. Jag återkommer de med mer information på denna plats.
Sven-Anders

I väntans tider!

Vi går i väntans tider. Jag det är nog ingen som ska ha barn, vad jag vet i alla fall, men vi väntar i alla fall. På att Forum Syd ska ge besked om vårt projektbidrag för de närmaste tre åren. Vi var lovade ett besked före jul men fick bara veta att vi inte skulle få veta något förrän i mitten av januari. Vi hade egentligen tänkt att ha möte i kväll med projektgruppen, men har valt att flytta detta till den 26:e. Då hoppas vi att det ska stå klart vad vi skall kunna göra de nästa tre åren. Nu håller vi tummarna för ett snabbt besked.
Sven-Anders

RSS 2.0