Nelson Mandela granskad av förskolebarn...

Sedan Lucy, rektor på Life Fantastic preschool, fick möjligheten att åka med på MSEP's utbytesresa till Sverige har ett utbyte mellan henne och Ugglebos förskola i Halmstad skapats. Idag fick Lucy's förskola ta emot en efterlängtad present från Halmstad; 10 st luppar och en digitalkamera. Syftet är att båda förskolorna ska kunna genomföra enklare naturvetenskapliga projekt och dela med sig av erfarenheterna för att stärka samarbetet. Barnen mottog presenterna med glädje och började genast utforska allt i rummet – bland annat fick Nelson Mandela genomgå en grundlig granskning, tätt följt av byggklossarna. Först var de smått förskräckta, men rädslan sprack snart upp i ett leende. Nästa steg blir en utflykt för att utforska den lokala omgivningen, alltså har ni/vi en spännande uppföljning att se fram emot.

 

Cheerio chaps!

// Max & Sandra

 


Kommentarer
Postat av: B1

Åh, vad spännande! Ska bli kul att träffa Lucy och se hennes entusiasm inför utbytet med Halmstad. Vad kul att Sandra anlänt nu också! Vi ses!

2011-11-01 @ 19:16:06
Postat av: Anki Tallberg

Toppen!!! Så härligt att se bilderna hur de redan är igång. Vilket roligt samarbete detta kommer att bli. Tusen tack både Sandra och Max. Utan er hjälp hade detta inte gott. Ha det bra och sköt om er.

Hälsningar Anki

2011-11-05 @ 19:34:21
Postat av: Anki Tallberg

Toppen!!! Härligt att se att de redan är igång. Vilket härligt samarbete detta kommer att bli. Tusen tack Sandra och Max, utan er hjälp hade inte detta fungerat. Ha det bra och sköt om er.

Hälaningar Anki

2011-11-05 @ 19:38:55
Postat av: Birgitta Jönsson

Super!!!

2011-11-10 @ 18:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0