Besök i Sverige!

Då var det äntligen dags för våra Sydafrikanska vänner att få resa till Sverige. Vilken otrolig upplevelse när man aldrig flugit förr. Citat från någon: "De bara kom och frågade hela tiden om jag ville ha något att dricka eller äta, det är helt fantastiskt!" Det var trötta men väldigt lyckliga gäster som anlände till 59:ans B&B i Falkenberg idag.
Tyvärr fick John tråkigt besked från en släkting i England, att han behöver komma dit med en gång, så han fick fortsätta sin resa ett tag till. Han räknar med att vara tillbaks i Sverige på söndag kväll. Förra året var det askmolnet som ställde till det, ett annat år var det ett inställt flyg med förseningar m.m. Så vi är lite förberedda på att något oförutsett kan hända. Vi har som policy att tänka "it´s not a problem, it´s a challenge". (Tack för de orden Pumla.)
Vi var några stycken ur projektgruppen som var på 59:an ikväll och hälsade dem välkomna. Det var ett kärt återseende, eftersom i träffats i Mbekweni flera gånger. En del frågor som kom var - Hur kommer det sig att det är så ljust så sent? Var är alla människor, det är ju inget folk på gatorna? Kan vår buss (som vi hyrt) verkligen stå ute på gatan så här? Det kommer säkert att komma många fler frågor under kommande två veckor. Det är en motiverad och härlig grupp vi har här och vi i projketgruppen ska göra vårt yttersta för att ge dem en upplevelse  de kommer att minnas.
Imorgon ska vi börja med Sveriges historia och besöka Äskhults by, därefter ska vi berätta om projektets historia så alla får en grund till hur det kommer sig att de är här.
Fortsätt gärna följa oss på bloggen, vem vet var vi dyker upp någonstans...

                   /Birgitta L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0