Åter i Swedala

Då var vi tillbaks i Swedala igen. Helene, Per och jag (Birgitta) landade på Landvetter idag. Det var ett snöigt och rått Sverige vi kom tillbaka till. Ändå känns det skönt att vara hemma igen. Vi lämnade Kapstaden vid sjutiden igår och tillbringade natten i luften.

För min egen del har jag nu klarat av elddopet som projektledare. Det känns som att det gick bra och det beror på att projektgruppen består av helt fantastiska medarbetare och en underbar föregångare i Catherine. Ett stort tack till er alla som har gjort den här resan så fantastikst givande.

Vi har varit med om roliga, omtumlande, inspirerande, frustrerande, berörande, glädjande, kärleksfulla och många andra känslomässiga upplevelser. Nu tar vi med oss allt hem och knyter ihop säcken för att fortsätta arbetet här hemma. Vi har mycket att ta tag i den närmaste tiden med ansökan om en ny projektperiod och en hel del annat. Det vi sett i Mbekweni de  två veckorna vi varit där är att det händer verkligen saker hela tiden. Tyvärr är det så att de fattigaste människorna fortfarande är väldigt fattiga och utsatta, men vänskapen som finns mellan oss är helt underbar.

Och Erik Saade vann den svenska melodifestivalen...

/Birgitta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0