Arbetet i MYSP blir bara bättre och bättre

Mötet med MYSP i torsdagskväll blev väldigt lyckat. Ida och Karin träffade fem av medlemmarna i MYSP och hade en projektplanerings-workshop. Vi pratade om vad ett projekt är, vad MYSP har för planer för kommande aktiviteter och sedan om verktyg för hur man gör.

Vi listade vad MYSP vill anordna i framtiden. Det som känns mest aktuellt är att engagera fler i MYSP, så en rekryteringsdag ska genomföras den 8 maj. Vi planerade hur dagen ska läggas upp, vem som är ansvarig för vad och deadlines för när saker och ting ska vara fixat inför dagen.

Arbetet gick väldigt bra. Tidigare har det ofta varit så att Ntombi har fått fixa det mesta, nu hade vi en diskussion om det och hur mycket bättre och roligare allt blir om hela styrelsen är involverade. Det känns som att alla som deltog i workshopen är med på tåget och verkligen kommer att bidra till rekryteringsdagen i maj. Förhoppningsvis bidrar det till ett bättre arbete generallt i MYSP.

På måndag- och tisdagkväll nästa vecka kommer vi också att arrangera filmkvällar i Thusong center. Fucking Åmål och An inconveniant truth står på schemat.

 


Kommentarer
Postat av: Per

Underbar läsning, ni gör ett kanonjobb

Hälsa alla mysp:are från mig

2010-02-28 @ 18:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0