Summering

Nu är vi lyckligt tillbaka efter en intensiv vecka i Paarl och Mbekweni. Denna gången handlade ju besöket om att anställa en koordinator till vårt projekt och efter, mycket funderande, många möten och diskussioner, så kunde vi i enighet på måndagskvällen utse en av de sökande till tjänsten. Vi har lovat att ta  ytterligare några referenser innan vi bestämmer slutgiltigt, och hoppas att kunna presentera honom här på bloggen om en vecka.
Vi tycker att det i alla avseenden har varit en bra vecka. Vi har varit i kontakt med alla grupper som vi samarbetar med, diskuterat med Boland College om fler utbildningar och träffat kommunen ett par gångar. Alla dessa möten är viktiga för att föra arbetet med genomföra målen för MSEP (Mbekweni Sweden Empowerment Programme) framåt.
Nu fortsätter arbetet. Vi ska ha nästa projektmöte här i Sverige den 16 mars och då kommer vi att bestämma om nästa resa (förmodlgen i maj) och om hur vi ska ta hand om och förbereda anställningen. Ambitionen är att vi ska ta emot honom i Sverige före vår nästa resa.
Vi hoppas som sagt att återkomma här på bloggen om en vecka. Håll utkik!
Catherine och Sven-Anders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0