Välkommen till sydafrikaprojektet

Hej!
Välkommen till Hallandscentern sydafrikaprojekt. Vi har startat en blogg med anledning av att vi vill berätta om vad vi gör när vi är iväg på våra resor till Sydafrika. Nästa resa går den 31 oktober och vi stannar i Paarl och Mbekweni till den 14 november. Vi kommer också att försöka uppdatera när det hänt något runt projektet både i Sverige och i Mbekweni. Alla är välkomna med kommentarer och inlägg. Vi kommer förmodligen vara flera som skriver inlägg på bloggen.
Sven-Anders

Kommentarer
Postat av: Siv och Erland

Hej kära vänner i Halland!

Vad kul att ni startat en blogg om projektet. Jag ser verkligen fram emot att få följa projektet på det här sättet också. Tänker ni lägga ut foton också? I så fall finns det begränsningar hur dessa får användas? Vi här i Stockholm har Sydafrika möte i kväll och ska tala om resan i november mellan den 12 och 26 då vi också ska besöka Mbekweni fredag - lördag den 14 och 15 november. Det ska bli kul att träffas igen. Kramar Siv

2008-10-21 @ 11:22:08
Postat av: Mari-Louise Wernersson

Hej!



Skönt att resan har gått bra. Jag vet att ni gör ett fantastiskt arbete där nere och ni ska ha ett stort TACK för detta. Det är utvecklade med biståndsarbete men kräver mycket också. Lycka till!



Kram

Millis

2008-11-03 @ 15:51:39
Postat av: Evy och Göran

Vi tycker det är roligt att få följa med er på resan genom bloggen i år, vi minns med glädje, upplevelserna där för ett år sedan.

Tänker på er alla, som är engagerade i projektet, vi vet att ni gör ett bra jobb för barnen i Mbekweni.

M.V.H Evy och Göran

2008-11-04 @ 19:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0