Träff med kommunens idrotts chef

Under förmiddagen var Per och Richard tillsammans med Lulama och Anele från MYSP för att träffa kommunens chef för sport och idrott på kommunhuset i Wellington. Richard fick chansen att ställa frågor om hur idrottsorganisationer fungerar här i Sydafrika och fick en god inblick i systemen. I MYSP finns dessutom många structures som sysslar med någon form av sport så det var ett väldigt bra möte för oss att förstå hur bland annat registrering och dylikt går till för just idrottsgrupper.

Att Per dagen till ära hade en Björn Borg t-shirt lättade upp stämningen eftersom han tydligen är välkänd här nere.

Alla dessa möten med människor på kommunen gör att projektet blir ännu mer synligt välkänt och effektivt. Idrottschefen var absolut intresserad av ett samarbete framförallt med ungdomarna i MYSP eftersom de är de som vet vilka ungdomsgrupper som finns. Besöket gav MYSP ännu en kontakt i sitt nätverk.

Avslutningsvis gjorde vi en vadslagning om vilket land som placeras bäst i fotbolls VM 2010 i just Sydafrika. Oddsen för Sverige är högt då endast jag och Richard tippade på Sverige. Resterande åtta deltagare röstade inte helt oväntat på Sydafrika

/Per och Richard


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0