Nu lämnar vi Mbekweni för den här gången

Nu är det dags för oss att lämna Mbekwni och Sydafrika för den här gången. Det är hemskt vad tiden går fort men vi har hunnit med väldigt mycket. Under förrmidagen var vi inne i Mbekweni tillsammans med turisterna för att njuta av en show som ungdomarna ordnat. Showen innehöll allt från Gospel till modern poesi. Det var en bra och typiskt fartfylld show.

Det känns givetvis tråkigt att lämna alla vänner här nere men samtidigt vet vi att vi förmodligen syns igen. Projektet har tagit ännu ett steg framåt under tiden vi spenderat här nere och det är med stor framtidstro som vi lämnar Mbekweni.
Att vi nu reser hem innebär också givetvis inte slutet på denna blogg, vi skall försöka återge en hel del från vår tid här nere som vi ännu inte hunnit skriva om när vi åter är i sverige. Vi skall också försöka att berätta lite om allt jobb vi gör i på hemmaplan.

Till sist vill vi rikta ett tack till en person som hjälpt oss att publicera inlägg och bilder på denna blogg. Evilina Karlson från Falkenberg har under vårt tid här varit till stor hjälp hemifrån eftersom vi haft stora problem med att publicera inlägg och bilder. Ett stort tack till dig.

Projektgruppen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0