Det är vi som är här i Mbekweni denna gång!

Catherine Isaksson: Förskolechef  från Ljungby. Är ledare för projektet och har varit i Sydafrika 10 gånger.

Birgitta Lindberg: Förskolechef från Tvååker. Arbetar i huvudsak med förskolorna i projektet. Har .varit i Sydafrika 8 gånger.

Iwe Axelsson: Fysiklärare från Falkenberg. Arbetar med vetenskaparbete på förskolorna samt datagruppen. Har varit i Sydafrika 8 ggr

Margareta Andersson: Centerkvinna och fd lärare från Åled. Arbetar med kvinnoorganisationerna i projektet. Har varit i Sydafrika 8 ggr.

Birgitta Jönsson: Smittskyddssköterska från Länssjukhuset i Halmstad. Arbetar med folkhälsoarbete till exempel, HIV/AIDS, TB samt kost- och hygienrådgivning. Har varit i Sydafrika 6 ggr.

Per Johansson, Falkenberg; engagerad i Centerns ungdomsförbund, arbetar med ungdomarna i Mbekweni. Har varit i Sydafrika 5 ggr.

Helene Andersson:  företagsrådgivare Falkenbergs Sparbank, arbetar med small business

Rikard Karlsson; student från Sturegymnasiet i Halmstad, studerar ledarskap och idrott i kåkstaden

Birgitta Öhman, Falkenberg;  sjuksköterska som läser vidareutbildning till distriktssköterska  och gör sin praktik inom Barn- och ungdomars hälsa och ohälsa i Mbekweni

Monica Nordin; Falkenberg; sjuksköterska som läser vidareutbildning till distriktssköterska  och gör sin praktik inom Barn- och ungdomars hälsa och ohälsa i Mbekweni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0