Arbetet har börjat på allvar

Idag satte arbetet igång på allvar. Strax förre klockan nio begav sig hela den svenska gruppen till MADP´s kontor för att träffa personalen som jobbar där. Vi blev som vanligt varmt välkommnande med sång och bön. Känns lite lustig för en oreligös person som jag att starta varje möte med en bön men samtidigt är det en häftig känsla att uppleva deras starka tro.
Efter cirka en timmes presentation och uppstart på MADP begav vi oss ut till Mbekweni för att träffa representanter för alla olika grupper i projektet. Möteslokalen denna gång var Nya Bibloteket. Efter många kramar och ännu ett varmt välkommnande med sång så började vi gå igenom programet för de två kommande veckorna. Mycket skall hinnas med och det tar tid att koordinera ihop så att inget krockar samt ingen dubbelbokas. Det tog oss nästan fyra timmar att processa fram programet. Programet är ännu inte helt klart utan det kommer fyllas på under tiden men det är skönt att vi nu kommit igång på allvar.

Under eftremiddagen kommer bland annat Maggan och Helene träffa kvinnorna, förskolegruppen besöker en förskola och Per tar med sig Richard och träffar ungdomarna. Mer om detta skall vi försöka skriva om ikväll.

/Per

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0